dinsdag 22 december 2009

Mijn bestemming

Hallo lieve allemaal,

Net een week terug uit 't warme en zonnige Bali, val ik met m'n neus letterlijk in de sneeuw ! Ondanks de giga overgang kan ik je zeggen dat ik ut ook heel leuk vond om een ouderwets sneeuwballen gevecht te houden. Tenslotte maken we deze omstandigheden ook niet zo vaak meer mee heh!
Gelukkig had ik, toen ik nog op Bali zat, al voorbereidingen getroffen om snel weer voor een langere tijd naar dit magische eiland terug te keren.Tijdens mijn 2 maanden verblijf daar had ik een heel sterk gevoel een stuk van mijn bestemming gevonden te hebben. De mensen die ik tegen kwam en de plekken die ik bezocht heb voelden tevens als een bevestiging hiervan. Ik heb daarom besloten om volgende maand voor een heel jaar terug te gaan en gehoor te geven aan de roep van mijn Hart !

Heel fijn om te lezen dat jullie nu ook een kans wordt geboden om een reis te maken naar jouw authentieke Zelf, je eigen (lots)bestemming. Voor mijn gevoel is dit uiteindelijke een taak voor ons allemaal in de komende jaren ! Ik wens jullie daarom ook heel veel Liefde, Licht en Inzicht op jullie ontdekkingsreis !

Warme hartegroet,
Jon

Tukuy munay sonqoymanta (With love from all of my heart)
Xa ta zac Xa ta amac (Only may there be peace in your presence).

1 opmerking:

Thérèse zei

Jon!!!! Wauw wat een heerlijk spontaan plan!
Wanneer vertrek je en kan ik je dus nog een knuffel geven voor die tijd.

liefs Therese

<bgsound loop='false' src='http://www.warhealer.nl/Shamanic Dream.mp3'></bgsound>